Total Pageviews

Thursday, 31 October 2013

Untuk DISEWA...

Assalamualaikum....

Setelah terperap agak lama blog ni..kami nak mengupdate beberapa item untuk disewa khusus untuk DIY or dipakai sewaktu majlis istimewa anda..

   ANAK TUDUNG ARAB,VEIL dan BUNGA KRISTAL

Anak Tudung Arabic : RM 50 (deposit RM 200)
Veil : RM 30 (deposit RM 50)

 
Bunga Kristal : RM 35 (Deposit RM 100)

BARANG DIY PELAMIN

 
 Kusyen : RM 20 - 1 set (Deposit RM 80)

 
Bantal Nikah/Tunang Bulat : RM 50 (deposit RM 100)

 
 Bunga + Pasu : RM 50-1 set (deposit RM 150)
 Tapak Bunga : RM 40 - 1set (deposit RM 100)

dan lain2 barang lagi seperti karpet bulu,set tirai,bunga tangan,baju nikah,baju tunang,flower stand kaca,bangku kacang...

Semua deposit akan di pulangkan jika barang dihantar dalam keadaan baik.Penghantaran tidak disediakan tetapi special untuk area Gombak,Meru dan Kapar anda boleh request untuk penghantaran (booking 2 minggu awal ye..)

BERMINAT SILA HUBUNGI...ALEYA : 017-3602753

Tuesday, 7 May 2013

Hasil tangan DIY customer...

Tema Merah + Putih dari En Emir


Kos Sewa Hanya RM 115...buat sendiri or DIY lebih murah kan...So ape lagi segera hubungi kami untuk tawaran harge yang menarik....


Tema Purple + Putih



Kos sewa RM 200 tanpa kerusi dan tirai..klu anda ingin pelamin seperti ini hanya RM 300 (Tirai tanpa kerusi) atau RM 500 (Tirai dan kerusi)

Wednesday, 10 April 2013

Klik2..



GAMBAR-GAMBAR....

pelamin 1 panel


Nice capture..
Bdk comel ngan pelamin 

Kerusi duduk untuk tunang atau nikah

Wednesday, 27 March 2013

KERUSI PELAMIN

BERITA BAIK....dalam masa terdekat ini kami bakal memiliki kerusi pelamin sendiri..seperti yang anda sedia maklum sebelum ini kami menawarkan pelamin dengan kerusi duduk bulat..so skrg kami mempunyai pakej pelamin dengan kerusi sampan..Gamba di bawah antara contoh kerusi yang kami penah guna sebelum ini..dan banyak ag gambar lain akan di upload..WAIT n SEE ya..

PAKEJ C : RM 1500


Hey sumer..

Mcm agak sepi blog ni x sempat nak meng"update" n kebetulan ngah pree ni jom tgk promotion terbaru dari kami..untuk special bln APRIL-MEI ni shj taw..unt bln Mac kami da close tuk new event..so pe ag..cpt2 r tempah pelamin dari kami..harganyer mmg sgt berpatutan dan berbaloi..

PROMOSI APRIL-MEI 2013

PAKEJ A (RM 500)

-Pelamin 1 panel dengan full kerawang 1 set
- 3 stage dengan karpet bulu yang berkualiti
- Bunga tangan
- 2 set bebola rumput
- 1 set bunga berkaki
- 1 set eksesori manik jurai
- 1 set bunga hiasan atas panel


PAKEJ B (RM 300)

- Pelamin tirai dengan full kerawang/bunga atas
3 stage dengan karpet bulu yang berkualiti
- Bunga tangan
- 1 set bebola rumput
- 1 set bunga berkaki
- 1 set eksesori manik jurai

Servis lain yang turut di tawarkan : Mekap,Sewa dulang hantarn dan sewa baju 

# harga tidak termsk kos pengangkutan

PROMOSI UNTUK 2 BULAN SHJ.......UNT TEMPAHAN CALL/MSG
PN ALEYA DI 017-3602753

Tuesday, 1 January 2013

Selamat Tahun Baru 2013!!!

Assalamualaikum..

Sudah sampai penghujung kepada 2012 dan kini kita masuk ke lembaran baru, 2013. Di sini kami ingin menyusun sepuluh jari sekiranya ada kekurangan dan kesilapan yang telah kami lakukan sepanjang tahun lepas. Diharap semua pelanggan kami berpuas hati dengan layanan kami.

Lama sungguh kami tak meng'update' blog ni. Jadi, kami ingin meletakkan gambar2 dari majlis2 tahun lepas.


Irene's Wedding Anniversary

Happy Anniversary to Irene and Husband!!!

Kami tak sangka mini pelamin boleh digunakan untuk sambut anniversary. Lepas ni sape2 yg nk sambut anniversary atau birthday, mungkin boleh berhubung ngan kitorang untuk pasang pelamin. =)

Untuk pengetahuan semua, couch tu bukan kami punyer ye.. Irene bagi kitorang pinjam dia punya. Thank you Irene!




Maaf gambar agak gelap sikit. Takde kamera DSLR lar.. =P

Majlis Pertunangan Cik Farah

Tahniah kepada Cik Farah! Kalau tak silap, dah jadi isteri orang dh sekarang ni kan?

Terima kasih kerana mempercayai kebolehan kami yang tak seberapa ni. *Ecece...* Jadi, inilah hasil titik peluh kami.. Tada~~ Kebetulan matching ngan warna dinding rumah Cik Farah kan?



Majlis Pertunangan Cik Akmalliah

Tahniah diucapkan kepada Cik Akmalliah! Semoga sampai ke jinjang pelamin jugak lar korang..

Hantaran tu bukan kami yang buat yer. Cik Akmalliah sendiri yang buat. Amacam? Lawa tak? Hehe.. Walaupun susah nak cari rumah Cik Akmalliah ni, tapi akhirnyer sampai jugak kami..




Mungkin ramai yang tertanye-tanye, "Empunya badan kenapa takde dalam gambar?". Hmm.. Nak buat macam mana.. Dorang dah pesan awal2 taknak jadi model iklan kami. Hahaha.. Pemalu semuanyer.. Harap semua faham..

Kesimpulan nyer, kami perasan pelanggan2 ramai yang minat dengan warna pink. Semoga tahun baru ni pelanggan kami akan bertambah dan akan menempah warna yang lain2 jugak.